ليگ برتر باشگاههاي ايران- جام خليجفارس
دوره دوازدهم- هفته بيستوهشتم
صباي قم 1 – استقلال تهران 1
گلها: ايمان رزاقيراد (29) براي صبا- آرش برهاني (91-پنالتي) براي استقلال
نتيجه بازي رفت: 1-0 استقلال
دوشنبه 14 اسفندماه 1391- ساعت 17:25
ورزشگاه یادگار امام قم
تماشاگر:10 هزار نفر
داور: یدالله جهانبازی
اخطار: سهراب بختیاریزاده، حامد لك، ميلاد نوري، رامين رضائيان، عبدالكريم اسلامي (صباي قم)- جي لويد ساموئل (استقلال)
اخراج: سهراب بختياريزاده (صباي قم)
صباي قم: حامد لک- مرتضی کاشی- سهراب بختیاریزاده- رامین رضاییان- سعید لطفی- اکبر صادقی- ابوالفضل ابراهیمی- عبدالکریم اسلامی- دیوید ویکروم- میلاد نوری- ایمان رزاقیراد (42- ميلاد سلیمانفلاح)
سرمربی: صمد مرفاوی
استقلال تهران: سیدمهدی رحمتی- علی حمودی- هاشم بیکزاده- امیرحسین صادقی- پژمان منتظری- خسرو حیدری- ويسنته آرزه- عباس محمدرضایی(46- حنيف عمرانزاده)- جيلويد ساموئل- میثم بائو (46- مجتبي جباری)- آرش برهاني
سرمربی: امیر قلعهنویی
شرح بازی:
در این دیدار که به قضاوت یدالله جهانبازی برگزار شد، تک گل صبایی ها را ایمان رزاقی راد در دقیقه 29 به ثمر رساند تا این تیم نیمه نخست را با برتری به رختکن برود. صبا در نیمه نخست نسبت به استقلال موقعیت های بهتری خلق کرده بود و در چند مرحله روی دروازه رحمتی نیز خطرساز شد که حاصل آن تنها گل دقیقه 29 رزاقی راد بود.مهمترین موقعیت استقلالی ها در این نیمه نیز روی یک ضربه کاشته حاصل شد که حامد لک این فرصت را از بازیکنان حریف گرفت. با شروع نیمه دوم جباری و عمران زاده به میدان آمدند و استقلال به طور کامل توپ و میدان را در اختیار گرفت.
در این نیمه با حضور عمران زاده در خط حمله ارسال های جناحین تنها برنامه آبی پوشان برای فرار از شکست بود که حامد لک دروازه بان تیم صبا با درخشش فوق العاده خود دروازه تیمش را به خوبی بسته نگه داشت. در دقیقه 60 این دیدار حامد لک با واکنشی خوب ضربه ناگهانی عمران زاده را دفع کرد. دو دقیقه بعد سلیمان فلاح با یک شوت محکم رحمتی را در دو مرحله به واکنش واداشت تا صبا اندکی از زیر فشار حملات حریف خارج شود.
استقلال که هر لحظه بر حملات خود می افزود دو بار در دقایق 66 و 68 روی ضربات عمران زاده تا آستانه گل تساوی هم پیش رفت ولی درخشش حامد لک این موقعیت ها را از آبی پوشان گرفت. این دروازه بان یک بار هم شوت استثنایی بیک زاده را دفع کرد. در دقیقه 76 بازی بود که آرش برهانی خود را درون محوطه جریمه حریف به زمین انداخت ولی داور این صحنه را پنالتی نگرفت. حامد لک اعتراض فراوانی به داور مسابقه داشت و یک اخطار دریافت کرد. اتفاق بزرگ این بازی در دقیقه 90 رخ داد که داور به سود استقلال خطای پنالتی اعلام کرد.
ارسال خسرو حیدری باعث شد تا در یک رفت و برگشت پنالتی به سود استقلال اعلام شود که برهانی این توپ را بر خلاف جهت حرکت حامد لک به گل تساوی تبدیل کرد. بعد از این گل صبایی ها اعتراض فراوانی به داور مسابقه داشتند که یدالله جهانبازی سهراب بختیاری زاده را در پی همین اعتراضات اخراج کرد. در وقت های اضافی این بازی حامد لک یک فرصت استثنایی را از آرش برهانی مهار کرد تا امتیازات بین دو تیم تقسیم شود.
شرح گلها:
1-0 صبا؛ دقيقه 29: فرار و پاس رضاییان در دهانه دروازه به رزاقیراد رسید و او در جنگ با دو مدافع استقلال توپ را وارد دروازه رحمتی کرد. او بعد از گل به دلیل برخورد با مدافعان حریف بیرون رفت و در نهایت در دقیقه 42 تعویض شد.
1-1 استقلال؛ دقيقه 1+90: روي يك ارسال از جناح راست و در شلوغي محوطه جريمه صبا مسعود حقجو بازيكن تازهوارد قميها با بياحتياطي پاي صادقي را هدف قرار داد و داور بلافاصله در سوت خود به علامت پنالتي دميد. اين در حالي بود كه قبل از اين اتفاق خطاي حنيف عمرانزاده در جنگ هوايي با صباييها نيز خطايي محرز به نظر ميرسيد.
اتفاق ویژه:
1- مجتبی جباری ستاره استقلال با وجود تعدد غایبها روی نیمکت نشست تا آبیها در نیمه اول آهنگ جالبی در بازی نداشته باشند. جباری در نیمه دوم جانشین بائو شد که نمایش ضعیفی داشت. قلعه نویی به جز او عمرانزاده را نیز به عنوان مهاجم به زمین آورد.
کاروان رئال مادرید ساعت 23.45 دقیقه دیشب (یکشنبه) وارد شهر منچسترشد تا بعد از استراحتی چند ساعته، خود را برای مصاف حساس و سرنوشت ساز فردا شب مقابل منچستریونایتددر ورزشگاه اولدترافورد آماده کند.
دراینجا می توانید تصاویر منتخب مربوط به ورود کاروان مادریدی به شهر منچستررا ملاحظه کنید
















مهاجم تیم فوتبال رئال مادرید گفت عاشق
این است که سه شنبه شب در ورزشگاه اولدترافورد دروازه تیم پیشین خود را باز کند.
تیم فوتبال رئال مادرید سه شنبه شب در ورزشگاه اولدترافورد در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل منچستریونایتد به میدان میرود.
"کریستیانو رونالدو" که سابقه قهرمانی با من یونایتد در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را دارد، در خصوص این بازی اظهار داشت: اگر گل بزنم حس خیلی خوبی خواهد بود. نمیتوانم بگویم چطور شادی میکنم اما خوشحالیام بی اختیار خواهد بود. دوست دارم این لحظه را تجربه کنم.
این مهاجم پرتغالی پیش از پیوستن به رئال شش سال را در منچستریونایتد سپری کرده بود. وی در خصوص بازگشت به اولدترافورد اظهار داشت: مطمئنم که هواداران منچستریونایتد مرا تحویل میگیرند. من دوستانی آنجا دارم و مطمئنم اولدترافورد یکی از جاهایی است که بیشتر از همه جا تشویق خواهم شداین عکس مربوط به شیطنت مهدی رحمتی در اتوبوس استقلال است.
پاکو پاوون، مدافع سابق رئال مادرید، معتقد است که کریس رونالدو بازیکن کاملتر از رونالدوی برزیلی است.
این مدافع باتجربه که بین سال های 2002 تا 2007 کنار رونالدوی برزیلی در رئال بازی کرد، در گفتگوی اختصاصی با بخش اسپانیایی سایت گل، از تفاوت این دو ستاره صحبت کرد.
" نمی توان رونالدو نازاریو را با کریس رونالدو مقایسه کرد. آنها بازیکنان متفاوتی هستند. رونالدو یک مهاجم بود؛ یک قاتل واقعی. کریس یک مهاجم با ویژگی های بیشتر است و در مناطق بیشتری بازی می کند. او کامل تر است اما رونالدو نازاریو هم بازیکن ویژه ای بود. این روزها کمتر بازیکن شماره 9 وجود دارد. او بهترین بود."

رئالی ها این هفته در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ مقابل منچستریونایتد قرار خواهند گرفت و پاوون معتقد است که هر دو تیم از شانس برابری برای صعود برخوردارند.
" شانس منچستریونایتد و رئال برای صعود برابر است. منچستریونایتد در سانتیاگو برنابئو به گل رسید و بعد از آن فقط دفاع کرد. امیدوارم در الدترافورد فضاهای بیشتری وجود داشته باشد و رئالی ها بتوانند از آن استفاده کنند. ما تیم بهتری داریم اما با توجه به اینکه بازی در الدترافورد است، شرایط برابر است"
پاوون که در پیروزی سال 2003 رئال مقابل منچستریونایتد نقش زیادی داشت، در مورد آن دیدار گفت:" ما خاطرات خوبی از الدترافورد داریم. رونالدو در آن دیدار عالی بود. البته بکام دو گل زد اما ما از درخشش رونالدو استفاده کردیم. هرگز نمایش فوق العاده رونالدو در آن دیدار را فراموش نمی کنم.
هواداران منچستریونایتد فوق العاده هستند. آنها همیشه از تیم شان حمایت می کنند. آنها نماینده فوتبال انگلیس هستند. اسپانیا متفاوت است؛ بدتر یا بهتر منظورم نیست. من در آنفیلد هم بازی کردم اما همیشه الدترافورد را ترجیح می دهم."
او همچنین در مورد رافائل واران که در دیدارهای اخیر رئال نمایش های خوبی ارائه داد، گفت:" واران می توان به همه چیز برسد. او خیلی خوب تمرین کرده و تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته است. واقعا بازی او را دوست دارم، بازیکنی با ضربات سر خوب، سریع و ماهر."
1-به جدولِ زیر نگاه کنید. در 6 بازی از 8 بازی مرحله رفت یک هشتمِ نهایی، تیمی که مالکیتِ توپِ کمتری داشته، نتیجه مطلوب گرفته است. میلان با 27% مالکیتِ توپ بارسا را شکست داد. بایرن 42% از زمانِ مفیدِ بازی صاحب توپ بود و ارسنال را بُرد. یونایتد هم با مالکیت توپِ 39 درصدی به تساوی گل دار در مادرید رسید
Arsenal1(58%) |
Bayern3(42%) |
Milan2(27%) |
Barcelona0(73%) |
Galatasaray1(43%) |
Schalke1(57%) |
Porto1(63%) |
Malaga0(37%) |
Celtic0(53%) |
Juve3(47%) |
Valencia1(66%) |
P.S.G2(34%) |
Shaktar2(44%) |
Dortmund2(56%) |
Real Madrid1(61%) |
Man.united1(39%) |
2- در 180 بازی اخیرِ لیگ برتر انگلیس: در 103 بازی معادل 57% بازیها تیمی که مالکیتِ توپِ بیشتری داشته، پیروز شده است. در 71% بازیها (128 مسابقه) تیمی که بیشتر شوت در چارچوب داشته، برنده شده است.
3-بیشترین متوسط مالکیت توپ در این فصل فوتبال اروپا: بارسا(76/69%)، بایرن(91/63)، من سیتی(44/58%)، آرسنال(24/58%)، یووه(23/58%)، لیورپول(1/58%)، لیل(01/58%). نیازی نیست به حال و روزِ تک تکِ این تیم ها بپردازیم. میتوان دریافت که مالکیتِ توپ «میتواند» احتمالِ موفقیت تیم را بالا ببرد اما این نه شرطِ لازم است، نه شرط کافی.
4-بایرن-ارسنال
آرسنال در این فصل بیش از دیگر تیم های لیگ برتر خطاهای تاکتیکی در فازِ دفاع(defensive error داشته است. آنها هر 71 دقیقه مرتکبِ خطاهای بزرگ در فاز دفاع میشوند. فصلِ پیش هر 117 دقیقه دچار خطای محاسباتی/رفتاری در دفاع میشدند. به عکس های زیر نگاه کنید.
صحنه ی منجر به گل اول بایرن به ارسنال. در هر دو فریم بازیکنانِ ارسنال به جای دفاعِ فعال(حرکت در فضاهای حیاتی و پوشش و حمایت) فقط به توپ تماشا میکنند. حتا زاویه ایستادن و حرکتِ سرهاشان نیز نشان میدهد که «تماشاگر» شده اند، نه دفاع کننده. در تصویرِ سمتِ راست می بینیم که برتریِ عددی با آرسنالی هاست اما کروس چه فضای مناسبی دارد که پاسِ لام را بگیرد و ضربه ی اخر را بزند.
گلِ دوم. فرمالن باید جلوی لام میبود و مانعِ ارسالِ توپ میشد اما در جایی ایستاده که در مساحتِ فعال بازی قرار ندارد. کوشلنی به جای ماندن نزدیکِ مولر، مجبور میشود به سوی لام برود. نتیجه یک موقعیت خطرناک است که منجر به کرنر میشود. بایرن روی همین کرنر به گلِ دومِ خود رسید.
5-میلان-بارسلونا
بارسلونا طراوت و پویاییِ همیشگی در فازِ حمله را نداشت اما این بازی در رسانه های مختلف، کمتر از زاویه برنده یعنی میلان تحلیل شد. تصاویرِ زیر نظم و سازماندهیِ میلان در تنگ کردنِ فضای مانورِ ستاره های بارسا را نشان میدهد.
این تصویرِ آخر چند نکته دارد. اول اینکه میلان هنگامِ دفاع از 5 نفر روی یک خط استفاده میکرد(بواتنگ در این تصویر دفاعِ راست شده و آباته به عنوانِ دفاعِ میانی کنار زاپاتا و مکسس ایستاده است) این کار از انجا ضرورت داشت که عرضِ زمین برای بارسا کوچک و طراحیِ حمله برای شان دشوار شود. دوم اینکه فاصله ی خطِ دوم(مونتولیوو، مونتاری، آمبروزینی) با دفاعِ 5 نفره آنقدر کم است که مسی یا باید در این فضا بیکاره شود(که اینجا شده است) یا از این فضا بیرون برود و در عرضِ اینیستا و ژابی قرار بگیرد که در این حالت باز نمیتوانست خطرساز شود.
6-رئال-من یونایتد
عکسِ نخست، در دقیقه دومِ بازی گرفته شده است.
دفاعِ رئال((push up کرده، دو هافبک دفاعی(الونسو و خدیرا) در بهترین مناطق جا گرفته اند و سه نفر از چهار عنصرِ هجومی رئال نزدیک به اورا، گزینه های پاس او برای ایستگاه های نزدیک را مسدود کرده اند. اورا راهی ندارد جز بازیِ بلند به قصدِ پشتِ مدافعانِ رئال. همین کار انجام میشود و راموس توپ را به آسانی میگیرد.
سه عکسِ دیگر که از دقیقه 66 به بعد گرفته شده است.
شبیه آن عکسِ آخر از بازی میلان-بارسا نیست؟ اینجا رونی مثلِ بواتنگ عمل کرده و رافائل دفاعِ مرکزی شده است. یونیتِ دفاعِ 3+5. کمیتِ بالای خط اول، نزدیک شدنِ خط دوم به اول و خط سوم به دوم. عمقِ کم و کوچک کردنِ فضاها برای رئالی ها.
تکرار همان برنامه اما این بار سرعتِ جمع شدنِ اورا مناسب نبوده و رئال میتوانسته از این فضا استفاده کند.
تمامِ بازیکنانِ یونایتد در این عکس هستند. فاصله ی فردیناند تا فن پرسی شاید حدودِ 15 متر باشد.
7-چند نکته
میلان و یونایتد به عنوانِ موفق ترین تیم های دورِ رفت در فازِ دفاع(براساس تواناییِ هجومی بارسا و رئال، صفتِ موفق ترین استفاده شد) چند برنامه مشابه را اجرا کردند. استفاده از یونیت 3+5 در فازِ دفاع. کم کردن فاصله خط اول و دوم سوم. در فاز انتقال از دفاع به حمله نیز بازی در طول و باز شدنِ عرضیِ عناصرِ لوزیِ تهاجمیِ در سطحِ بسیارخوب بود. برنامه ی دفاعِ مناسب، بدونِ برنامه تکمیلی در انتقال از دفاع به حمله، میتواند موجبِ بالارفتنِ ضریب اسیب پذیریِ تیم مدافع باشد چون احتمالِ از دست دادنِ توپ در همان مناطقِ نزدیک به دروازه خودی بالا میرود و در این شرایط برای بسته نگه داشتن دروازه نیز استانه تحملِ روانیِ بالاتری نیاز است. پس دفاعِ سازماندهی شده بدونِ انتقال سریع در مسیرهای مناسب(به خصوص در بازیهای حذفی) میتواند بر مالکیتِ توپِ 60 تا 70 درصدی هم چیره شود.
8-اهمیتِ گلِ اول در بازی یونایتد-رئال
مورینیو گفته همچنان شانسِ دو تیم 50-50 است. فرگوسن جزئی تر حرف زده: «یقین دارم رئال در اولدترافورد گل میزند. مهم این است که ما بیش از آنها گل بزنیم.» از نمایشِ رئال در کوپا دل ری روبروی بارسا میتوان اینگونه نتیجه گرفت که در بازیِ اولدترافورد هر تیمی گلِ اول را بزند، شانسِ بسیار زیادی برای صعود خواهد داشت. دلایل: رئال در نیوکمپ به تقریب همان استراتژی ای را داشت که یونایتد در سانتیاگوبرنابئو پیاده کرده بود. عقب کشیدنِ خط دفاع، 5 نفره کردنِ خط دفاع، نزدیک کردن خط دوم و سوم به خط اول. در انتقال هم باز شدن و دوندگی های طولیِ رونالدو، دی ماریا، اوزیل، ایگواین و البته خدیرا. رئال آن شب کم نقص دفاع کرد و زهردار حمله. همان چه یونایتد در مادرید انجام داده بود. ایده آل هردو تیم این است که در همین وضعیت قرار بگیرند. یعنی برای دفاع-ضدحمله توجیه داشته باشند تا همین کار را انجام دهند. در آغاز اما نه یونایتد توجیه قوی برای بازیِ واکنشی دارد و نه رئال. تیمی که گلِ نخست را بزند اما در موقعیت دفاع-ضدحمله قرار میگیرد؛ آنچه هر دو تیم مهارتِ اجرایش را دارند. لیگ قهرمانان در این شب ها به ما یادآوری میکند که فوتبال خاصه در بازیهای حذفی، بازیِ برنامه و استراتژی و ریاضیات است، هرچند گاهی تاثیرگذاریِ شانس میتواند برنامه ها را به هم بزند.
ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، فهرست تیمش برای دیدار سه شنبه شب مقابل منچستریونایتد را اعلام کرد که در آن نام ایکر کاسیاس، کاپیتان این تیم هم دیده می شود.
این دروازه بان ملی پوش اسپانیایی از 23 ژانویه گذشته و بعد از اینکه در دیدار مقابل والنسیا در رقابت های کوپا دل ری دچار آسیب دیدگی شد، دور از میادین به سر می برد.
اما او از روز جمعه کار با توپ را آغاز کرد و اکنون به اندازه کافی آماده هست تا بتواند تیمش را در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان همراهی کند.
فهرست کامل رئال برای دیدار مقابل منچستریونایتد: کاسیاس، آدان، دیه گو لوپس، خسوس، راموس، آربلوا، مارسلو، آلبیول، واران، په په، کوئنترائو، کاروالیو، مودریچ، آلونسو، خدیرا، اوزیل، کاکا، کایخون، دی ماریا، اسین، کریس رونالدو، بنزما، ایگواین، موراتا
عصر فردا هر ۳ مدعی جدی قهرمانی لیگ برتر بازیهای هفته بیست و هشتم خود را برابر حریفانشان برگزار خواهند کرد که در این میان استقلال صدرنشین در قم باید میهمان صبای این شهر باشد.
استقلال؛ به دنبال برد پنجم
استقلال تا قبل از شروع بازیهایش در لیگ قهرمانان آسیا وضعیت بسیار خوبی داشت. 4 برد متوالی و تداوم بدون باخت بودن در دور برگشت در کنار راه افتادن خط حمله این تیم که در دو بازی آخر لیگ ۷ بار توپ را از خط دروازه حریفان عبور داده بود، باعث شد تا هواداران این تیم نگاه خوشبینانهای به آبیها داشته باشند ولی در دوحه و برابر الریان کمی تا قسمتی نگران شدند چون استقلال در عین زدن ۳ گل به میزبان قطری، ۳ بار برتری خود را از دست رفته دید تا دفاع این تیم وضعیت جالبی نداشته باشد.
از طرف دیگر استقلال بازی آخر خود در لیگ برتر برابر صنعت نفت آبادان را با تلفات زیاد به پایان رساند؛ نکونام، حاتمی و اکبرپور محروم شدند و با مصدومیت ایمان موسوی که به گفته قلعهنویی بعید است به بازی فردا برسد، دست آبیها در خط میانی و حمله تا حدودی در پوست گردو مانده است. به این موارد اضافه كنيد مشکل فرهاد مجیدی را که او هم در نهايت از ليست بازيكنان استقلال خارج شد تا آبيها فقط با يك مهاجم راهي قم شوند.
صبا؛ هفتههاي دور از برد
اما برای صبای قم شروع دور برگشت لیگ حالتی قابل قبول داشت و با برد و مساویهای متناوب اوضاع برای صمد مرفاوی خوب پیش میرفت که در ۴ هفته اخیر وضعیت کمی متفاوت شده است. ۳ تساوی با تراکتورسازی، گهر و داماش که اولی در خانه بود در کنار باخت خانگی به نفت تهران که اولین شکست صباییها در نیمفصل دوم محسوب میشود باعث شد که قمیها حالا با ۳۶ امتیاز به رده یازدهم جدول ردهبندی نزول کنند و شاید این بازی خانگی بتواند برای آنها فرصتی باشد تا بتوانند بخشی از آب رفته را به جوی برگردانند. کاری که در راه انجام آن دعای خیر تراکتوریها و سپاهانیها را بدرقه راه خود خواهند داشت. البته صبا هم برای این بازی مهدی مومنی مهاجم سرعتی خود را به دلیل ۳ اخطاره بودن به همراه ندارد ولی حتما شما هم با ما هم عقیده هستید که در قیاس غایبان دو تیم وضعیت صبا بهتر از میهمان فردایش است.
آبيهاي صبا؛ قميهاي استقلال
در غیاب این همه مهاجم مصدوم و محروم یکی از امیدهای استقلال در خط حمله عباس محمدرضایی است، مهاجمی که برای اولین بار در لیگ نهم با زدن ۱۰ گل در لباس صبا توانست خود را در سطح اول فوتبال ایران مطرح کند و حالا حضور او برابر تیم قدیمیاش میتواند در نوع خود جالب باشد.
ولی در جمع صباییها استقلالی سابق بیشتر است چون سهراب بختیاریزاده کاپیتان کهنهکار و پرتداوم آنها به همراه میلاد نوری و بهمن طهماسبی نفراتی هستند که سابقه پوشیدن پیراهن استقلال را دارند و میتوانند برابر تیم قدیمی خود صاحب انگیزههای مضاعفی باشند. در ضمن فراموش نکنید که سرمربی صبا یعنی عبدالصمد مرفاوی و دستیارش یعنی محمود فکری جزو استقلالیهای متعصب و قدیمی هستند که حتی در آستانه دربی تهران برای روحیه دادن به تیم قدیمی خود به تمرینات استقلال هم رفتند.
تا كجاها ميشود رفت؟
استقلالیها میدانند که باخت در این بازی اگر با برد تراکتورسازی در بازی همزمان برابر نفت تهران همراه باشد میتواند به قیمت از دست رفتن صدرنشینی تمام شود و مسلما برای رقم نخوردن این سرنوشت تمام تلاش خود را در بازی فردا به کار خواهند گرفت. ولی صباییها در صورت برد میتوانند جایگاه قبلی خود قبل از آغاز هفته بیست و نهم یعنی رده هشتم جدول را دوباره به دست آورند.
بازگشت به قلعهي كلينشيت
برای استقلال که صاحب بهترین خط دفاع لیگ با ۱۳ گل خورده در ۲۷ بازی است و در دور برگشت تنها ۲ بار توپ از خط دروازهاش عبور کرده، گل نخوردن در این بازی از اهمیت زیادی برخوردار است و با توجه به اینکه برعکس خطوط میانی و حمله، در خط دفاعی غایبی ندارند قلعه نویی میتواند با سازماندهی مجدد در یک سوم دفاعی تیمش دوباره اوضاع را روبهراه کند.
ترکیبهاي احتمالی
صبای قم: مهرداد طهماسبی- سهراب بختیاریزاده- مرتضی کاشی- سعید لطفی- مسعود حقجو- اکبر صادقی- کریم اسلامی (مهدی بدرلو)- رامین رضائیان- میلاد نوری- میلاد سلیمانفلاح (فرید کریمی)- ایمان رزاقیراد
استقلال تهران: سیدمهدی رحمتی- علی حمودی- هاشم بیگزاده (حسن اشجاری)- پژمان منتظری- امیرحسین صادقی- جی لوید ساموئل- خسرو حیدری- مجتبی جباری- میثم بائو (حنیف عمرانزاده)- عباس محمدرضایی- آرش برهانی